WhatsApp Online Chat!

Malamalama lautele ole excavator Mini Excavator Vaega

Malamalama lautele ole excavator Mini Excavator Vaega

O le mea moni, e tele le faʻalavelave i le faʻaogaina o mea eli.I le avea ai o se fesoasoani lelei i tagata eli, o le a le mea e tatau ona tatou gauai i ai pe a faʻaaogaina masini eli?Sei o tatou tilotilo.

IMGP1308
1. tu'u sa'o e paka ai

I le tulaga o timuga, kiona ma faititili, e fautuaina e taofi le masini i lenei auala e sili atu le puipuia o le suauu suauʻu excavator.Pe a le galue le excavator mo se taimi umi, pe tapunia mo aso malolo i le Spring Festival, e tatau ona taofi le excavator i lenei auala, ina ia mafai ona faʻafefe uma pusa suauʻu i le suauʻu suauʻu, ina ia mafai ai ona faʻafefete le suauʻu. e mafai ona salalau i luga o le suauu suauu, lea e matua puipuia ai le ola tautua o le suauu suauu ma o le a le pala.

1000

A maeʻa aso taʻitasi, o le jib e tuʻu i lalo i luga o le toeitiiti 90 tikeri, o le pakete pakete e toe faʻafoʻi, ma o nifo pakete e paka i lalo e puipuia ai le piston rod.
2. gauai atu i le tulaga paie

Pe a alu i luga, ia mautinoa o le uili taiala o loʻo i luma ma le uili o loʻo i tua, faʻalautele le lima, tatala le pakete, ma tuʻu le pakete i le 20 cm le mamao mai le eleele mo le gaioiga ma ave lemu.I le taimi lava e tasi, e tatau ona maitauina e tatau ona aloese mai le fasioti tagata i le taimi o le agai i luga e puipuia ai le lamatiaga.A alu ifo i lalo, o le uili o loʻo i luma ma le uili taiala i tua.Fa'aloaloa le sipa i luma e fa'agaoioi ifo ai nifo pakete o le pakete i lalo i le 20 cm mai le eleele, ma fa'agesegese ma tu'u sa'o i lalo.
3. fa'afefea ona fa'amama le ea mai pamu lima

Tatala le faitotoa pito i luga o le pamu eletise, aveese le ufiufi pefu o le elemene faamama tiso, tatala le faʻamalo i luga o le faʻavae elemene elemene, faʻapipiʻi le pamu lima seʻia oʻo ina vaivai le ea i totonu o le masini tiso, ma faʻamalosi le faʻamalo.
4. sa'o/sese le tu'i mo le tu'imomomoina

Fa'agaioiga sese 1: i le taimi o le tu'imomomoina o galuega, o le tu'i laititi tele o lima tetele ma lima laiti i le samala o le a mafua ai le tele o le vibration o le tino o le samala tu'imomomo ma lima tetele ma lima laiti, e mafua ai lona toilalo.
Faiga sese 2: i le taimi o le faʻamaʻiina o le gaioiga, o lima tetele ma lima laiti e tuʻuina atu le tele o le sasa i le samala, ma o le mea nutimomoia o le a mafua ai ona faʻafefe le tino o le samala ma lima tetele ma laiti i le taimi o le nutimomoia, ma mafua ai lona toilalo.
Fa'agaioiga sese 3: o le tu'i atu o lima lapopoa ma lima laiti i le samala e le ogatasi, ma o le vili ma le tootoo e masani lava ona malosi i le taimi o le ta, e le gata ina faʻaleagaina ai le ofuina, ae faʻafaigofie foi ona gau le tootoo vili.
O le fa'agaioiga sa'o e fa'apea: o le tu'i atu o le lima tele ma le lima la'ititi i le samala e ogatasi ma le itu umi o le vili ma fa'atatau i le mea na lavea.


Taimi meli: Me-27-2022