WhatsApp Online Chat!

E fa'afefea ona galue le fa'apotopotoga o le uili ta'iala

O le taʻiala galue o le faʻapotopotoga uili taʻiala e faʻapea.Fa'aaogā se fana ga'o e tui ai le ga'o i totonu o le tane ga'o e ala i le fa'asu'u ga'o, ina ia fa'alautele atu le piston e tulei ai le puna fa'atetetete, ma alu le uili ta'iala ile agavale e fa'atete ai le ala.O le puna o le tension pito i luga o loʻo i ai se paʻu talafeagai.Pe a tele naua le malosi o le tensioning, o le tautotogo e faʻapipiʻiina e fai ai se vaega faʻafefe;ina ua uma ona mou atu le malosi tensioning tele, o le puna compressed tulei le uili taiala i le tulaga muamua, lea e mafai ona mautinoa seasee i luga o le faavaa ala e sui ai le va o uili ma mautinoa le aveesea o le ala.E mafai ona faʻaitiitia le aʻafiaga o le faagasologa o le savali ma aloese mai le faʻaleagaina o le filifili o nofoaafi.

1. O faʻamau faʻamau ma tagata taʻavale e vavae ese e aloese ai mai le au taʻavale e fai e pei o faʻamau faʻamau, lea e le aoga tele ai faʻamau, ma faʻaumatia ai le le atoatoa o le faʻalauteleina o le tele o le faʻavaa i totonu o le lafo ona o le deformation.

2. O le tulaga muamua o le lacing pa o loʻo faʻapipiʻiina ma le faʻamau, ma o le faʻalavelave faʻaleagaina o le aʻafiaga o le lacing pa ua matua faʻateleina e ala i le aloese mai le faʻatupuina o le lacing pa.

3. Suia le atigipusa e lua-matala i totonu o le pusa e tolu-tatala, ma sui le tagata tamo'e i le la'a-ituaiga ma ulu i luga o le lua-vaega luga.O le tagata tamo'e muamua na sasaa i le pa o fusiua.Ona o le puipui manifinifi, sa le lava le sasaa i le pito i lalo o le pusa.O le u'amea u'amea e fa'atumu ai le lua i se tulaga tutusa, fa'asolosolo ma fa'asolosolo e ala i le tamo'e fa'ato'a tatala, ma tafe atu i totonu o le limu e ala i le tamo'e la'a i luga ma lalo.E le gata i lea, ua vavae ese le faʻaputuga, o lea e le faʻapipiʻi ai le vevela o le tuʻuina atu, ma o le uamea uʻamea e tafe atu i totonu o le faʻafefe e ala i le faitotoa pito i luga., o le lafoina muamua na mulimuli i le mataupu faavae o le solidification tutusa, ona mulimuli ai lea i le mataupu faavae o sequential solidification, lea e le gata na matua faaitiitia ai le tulaga o le lafo i deform ma ta'e, ae maua foi se denser lafo.


Taimi meli: Mati-08-2022