WhatsApp Online Chat!

Manuia fou fou!O le bulldozer muamua a le lalolagi na aliali mai i Kazakhstan excavator track link

Manuia fou fou!O le bulldozer muamua a le lalolagi na aliali mai i Kazakhstan excavator track link

O le bulldozer muamua a le lalolagi, na gaosia fa'atasi e Huazhong Iunivesite o Saienisi ma Tekinolosi ma Shantui Engineering Machinery Co., Ltd. ("Shantui" mo le faapuupuuga), ua uma ona tofotofoina toeitiiti 100 taimi ma e mafai ona sa'o le faatinoga o faatonuga.Kazakhstan excavator track link

IMGP1471

O Zhou Cheng, o le faatonu faʻapitoa o le poloketi ma o se polofesa i le National Digital Construction Technology Innovation Center o le Iunivesite o Saienisi ma Tekinolosi a Huazhong, na fai mai o le suʻesuʻega ma le atinaʻeina o le bulldozer e le faʻaaogaina na amata i le amataga o le 2019. O le au suʻesuʻe na faʻatautaia suʻega faiga i totonu. le fanua e sili atu i le sefulu tikeri i lalo ole zero i le taumalulu, ma iu ai ina iloa le tuʻufaʻatasia o galuega a le bulldozer unmanned, e pei o le tuleia, suo, faʻavasegaina, felauaiga ma le tuʻufaʻatasia.
Fa'ato'ilalo i lalo, fa'ato'a fa'ato'aga, fa'atotonugalemu i fa'aputuga eseese... I le fa'ai'uga o le masina talu ai, na fa'amae'a lelei ai e le bulldozer DH17C2U le su'ega o le version 2.0 i se nofoaga o su'ega i Shandong.Fai mai Wu Zhangang, faatonu o le Shantui Intelligent Construction Research Institute, i le avea ai o le bulldozer muamua e leai ni tagata i le lalolagi, e mafai ona ia faʻatinoina faʻatonuga.
Na fanau le bulldozer muamua a le lalolagi i le 1904. O se suiga tele mai tagata i le leai o ni tagata.O le faiga o le bulldozer e leai se avetaavale ma aia tatau o meatotino tau le atamai tutoatasi o se tasi lea o 20 2021 Hubei AI mea fou ausia (vaaiga) faʻasalalau e le Saienisi ma Tekinolosi Matagaluega a Hubei Province.Kazakhstan excavator track link

“O le bulldozer masani e galue i sifi e tolu mo le 24 itula.E 1000 yuan le tau o tagata faigaluega i le aso, ma e le itiiti ifo i le 1 miliona yuan i le tausaga.O Lu Sanhong, o le na te aveina bulldozers i le tausaga atoa, na ia fuafuaina se aofaiga o tupe.Afai e fa'aaogaina le aveta'avale e leai ni ta'avale, o le tau o tagata faigaluega e fa'asaoina e tele.

Fai mai Zhou Cheng o le tau o bulldozers e leai se avetaavale e maualuga atu nai lo le bulldozers tagata, ae e mafai ona faʻasaʻoloto tagata mai le siosiomaga o le maualuga o galuega faifaipea, maualuga le filogia o vaaiga faʻagaioiga ma le maualuga o le lamatiaga o le gaioiga.O lenei tausaga, o le a faʻavavevaveina le faʻatinoina ma le faʻaogaina o bulldozers e leai ni avetaavale i le eliina, inisinia o auala, fausiaina o aseta ma isi faʻaaliga.
E tusa ai ma le manatu o Polofesa Yang Guangyou, School of Mechanical Engineering, Hubei University of Technology, ua na o sina taimi e sui ai bulldozer e aunoa ma ni tagata.O Zhang Hong, o se polofesa sinia sinia o le CCCC Second Harbor Engineering Bureau Co., Ltd., e talitonu o bulldozers e le'i fa'aaogaina o se faiga masani lea i le atina'eina o masini faufale i le lumana'i.
I le avea ai ma se tasi o le pito i luga o le 50 gaosi masini faufale, o Shantui o loʻo i ai le gaosiga faʻaletausaga o le 10000 bulldozers.O Jiang Yutian, le peresitene o le Shantui Intelligent Construction Research Institute, fai mai o Shantui o le a vave ona faʻafeiloaʻi bulldozers e le faʻaaogaina i le maketi e tusa ai ma lona matua faʻapitoa.
Fou e sili ona fiafia i ai i le eria eliina - loli eliina e leai se avetaavale
I le taimi muamua, o le muamua 290 tone 930E unmanned mining loli i Saina, lea na toe fuataʻiina e le Aerospace Heavy Industry ma le Zhuneng Group Heidaigou Open pit Coal Mine, e fesoʻotaʻi ma Aerospace Sanjiang, sa faʻaauau pea ona faʻaogaina loli e fa, tasi 395 suo eletise ma tasi bulldozer. i Heidaigou Tatala Mala Mala.I lenei vaitau, fa'ata'ita'iga masani fa'agaioiga o le fa'agasologa atoa, e pei o le fa'alavelave fa'alavelave, mulimulita'i ta'avale, fa'amama fa'alavelave, utaina, fonotaga ta'avale ma le la'u 'ese'ese, na sologa lelei, e aunoa ma ni fa'aletonu Leai se feso'ota'iga tusi lesona.Kazakhstan excavator track link
Ia Iuni 2020, o le loli o le a faʻamaeʻaina le suiga o le laina o le taʻavale atoa, faʻapipiʻiina o masini faʻapitoa 4D ma le laser radar ma isi masini faʻalogo taavale, le aoina ma le gaosiga o faʻafanua o galuega, le suʻega o loli e leai ni avetaavale i nofoaga tapuni. , le galulue soosootauau o loli e leai ni avetaavale ma suo ma isi mea faigaluega fesoasoani, ma le atamai o le auina atu ma le debugging.

E tusa ai ma le folasaga a le Zhuneng Group, 36 mining loli ua liua i loli e leai ni avetaavale, 165 loli ua fuafua e suia i loli e leai ni avetaavale i le faaiuga o le 2022, ma sili atu i le 1000 taavale faʻaogaina fesoasoani e pei o excavators, bulldozers ma sprinklers o le a. pulea i le galulue faatasi.Ina ua maeʻa le poloketi, o le a avea le Zhungeer mining area ma pito sili ona tele o felauaiga e leʻi faʻaaogaina i le lalolagi, faʻapea foʻi ma le atamai mine ma le tele o numera, faʻailoga ma faʻataʻitaʻiga o loli e le faʻaogaina i le lalolagi, lea o le a faʻaleleia lelei ai le saogalemu ma le lelei o le gaosiga o galuega o maina.


Taimi meli: Sep-26-2022